10 üllatavat fakti novembribeebide kohta

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Camera Press / Vida Press

Mõni huvitav fakt beebide kohta, kes on sündinud novembrikuus.

  1. Novembribeebidest saavad head sõbrad. Nad hindavad ausat ja pikaajalist sõprust ning teavad, kuidas ka ise olla tõelised sõbrad, kirjutab Good Housekeeping.
  2. Posid, kes on sündinud novembris, on suurema tõenäosusega vasakukäelised. Uuringute järgi on sellel ajal sündinud poisslapsed kõrgema testosterooni taseme tõttu pigem vasakukäelised.
  3. Nende sünnikivid on tsitriin ja topaas. Mõlemal kivil on tervendav ja rahustav energia.
  4. Novembris sündinutel on madalam risk teatud haiguste suhtes. Oxfordi ülikooli teadlaste sõnul on novembribeebidel madalam risk haigestuda näiteks sclerosis muliplex'i, samuti südamehaigustesse ja kopsuvähki.
  5. Novembris sündinud beebid on vastupandamatud. Tuleb välja, et nende iseloomus on midagi, mis teeb nad inimestele meeldivaks ja atraktiivseks.
  6. Nad on kas skorpionid või amburid. Skorpione peetakse kirglikeks ja ambureid humoorikateks.
  7. Novembris sündinud on vähem vastuvõtlikud depressioonile. Tuleb välja, et neil on väiksem kliinilise depressiooni risk.
  8. Nad jagavad oma sünnikuud paljude kuulsustega. Novembris on sündinud näiteks Scarlett Johansson, Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling, Emma Stone, Josh Duhamel ja Matthew McConaughey.
  9. Nende lill on krüsanteem. Krüsanteem sümboliseerib optimismi ja rõõmu.
  10. Nagu teised sügisbeebid, võivad ka nendest saada atleedid.  Rasedusperioodi tõttu saab ema sel ajal kõige enam D-vitamiini ning siis on ka suurem tõenäosus, et beebi tuleb tugeva füüsisega.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles