Eile selgusid taimetoidumessi aastaauhindade võitjad

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ester Sall, Taimetoidumess

Eile korraldati Kultuurikatlas juba seitsmendat aastat järjest Baltimaade vanimat taimetoidumessi. Messil osales ligi sada ettevõtet, toimusid loengud ja vestlusringid, jagati aastaauhindu ning näidati filme. Taimetoidumessi peaesineja oli kuulus jõumees Patrik Baboumian, kes on tuntud kui maailma tugevaim vegan.

Tänavuse messi kõrghetkedeks kujunesid maailma tugevaima vegani etteaste ja Eesti Vegan Seltsi aastaauhindade jagamine. Esmakordselt tunnustati messil Eesti isikuid, ettevõtteid ja ühinguid, kes on edukalt panustanud veganluse levikusse. Aastaauhindade rahva lemmikud selgitati välja avaliku hääletamise teel, millest võttis osa 1635 inimest. 

2017. aasta parimateks veganitoodeteks valiti Karu Talu šokolaadid ja Märss kotid, uueks tulijaks ajakiri Vegan, kõige silmapaistvamaks teoks organisatsioonide Loomus ja Loomade Nimel kampaaniad karusloomafarmide ja metsloomade tsirkustes kasutamise keelustamiseks. Veganisõbraliku toidukoha tiitli pälvis Vegan Restoran V.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles