Tahad tõsist suhet? Siis küsi oma partnerilt need 10 küsimust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Suhte alguses ei pruugi sa inimest veel sügavuti tunda aga kui ta sulle meeldib ja sul on temaga tõsi taga, siis küsi neid küsimusi ning teie suhe võib võtta tõsisema pöörde.

  1. Kas ma saan midagi teha, et sa tunneks end veel paremini? See on hea n-ö sissejuhatav küsimus, mis valmistab ta ette tõsisemaks vestlusest teie suhte tulevikust, kirjutab Womens Health. Võib olla, et ta selle peale ei ütle midagi või naeratab, kuid igal juhul näitad sa üles hoolivust ja initsiatiivi.
  2. Kuidas ma saan sind toetada sinu tegemistes? See näitab, et sa tahad olla osa tema elus ja teada, mis on talle oluline ja tähtis. Äkki ta arvab, et sind ei huvitagi tema kummaline hobi, kuid selle küsimusega annad märku, et soovid teada ja toetada teda kõgis tema tegemistes.
  3. Kas ma olen hiljuti teinud enda teadmata midagi, mis võis sind solvata või sulle haiget teha? See võib olla küll ebamugav küsimus, kuid vastus võib sind üllatada. See näitab, et sa hoolid ning annad signaali, et oled ka valmis vabandama või oma viga tunnistama. Võib-olla see oli väike asi, mida sina ei pannud tähele aga su partner tundis end puudutatuna ning nüüd saate selle ära klaarida.
  4. Kui sa tuled töölt koju, siis mida sa esimese asja tahaks (koos) teha? On hea teada, mida su partner peale väsitavat tööpäeva teha tahab. Äkki tema suurimaks sooviks on hoopis mõni minut või kauem lihtsalt vaikuses olla ja puhata ning alles siis midagi koos teha. See küsimus näitab, et sulle on oluline, et su partner ennast hästi tunneks.
  5. Kas füüsilist lähedust on sinu jaoks piisavalt või saan ma midagi muuta? Uuri välja, mis teeb su partneri õnnelikuks ja kas talle üldse meeldib käest kinni käia ja kallistada või tegelikult pigem mitte. Sa ju ei taha, et ta teeks midagi, mis on talle vastumeelne.
  6. Kas sa vajad ruumi ja üksi olemise aega? See küsimus on oluline, kuna isiklik ruum ja aeg on väga oluline. Mõni inimene vajab seda rohkem, teine jälle vähem ning ükskõik, milline see vajadus on, sa võiksid näidata, et aktsepteerid ja austad seda.
  7. Kas meil on hiljuti olnud arusaamatusi, mida sa sooviks arutada? Äkki sa tunned või tema tunneb, et midagi jäi poolikuks või lahti rääkimata. Sel juhul on hea võimalus teada saada.
  8. Mida sa arvad meie voodielust? Võib tunduda liiga otsekohene ja ebamugav küsimus, kuid seksist on vajalik rääkida ja see tugevdab ka teievahelist intiimsust.
  9. Mis sind stressi ajab ja kas ma saan sind selles kuidagi aidata? Äkki on su partneril praegu raske aeg tööl aga ta ei taha sind sellega koormata? Sel juhul annad talle märku, et sa soovid aidata ja kuulata.
  10. Mis on sinu jaosk keerulised teemad? Võib olla, et selline küsimus isegi natuke ärritab, sest keegi ei taha alguses tunnistada oma nõrkusi, kuid pikas plaanis teeb see teid lähedasemaks. Isegi, kui ta kohe ei vasta, võib ta hiljem ise selle teema üles võtta ja sulle end avada.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles