11 lollikindlat viisi, kuidas leida endale mees

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Partneri leidmine käib tänapäeval suuresti äppide kaudu, kuid see ei pruugi olla väga tulemuslik. Kuidas aga kohata oma unistuste meest nii nagu vanasti ehk tänaval, baaris või peol?

Kui sa oled tüdinenud Tinderist ja muudest kohtinguportaalidest, siis proovi neid nippe!

  1. Loobu n-ö soovide nimekirjast. Kui sa oled vallaline ja vanem kui 25, siis on aeg loobuda pikast ideaalmehe omaduste nimekirjast, mis sa oled endale kunagi teinud, kirjutab Daily Mail. Mõtle enda jaoks välja paar-kolm olulist omadust mehe juures. Näiteks viisakus, huumorimeel ja soojus. Tegelikult on sellised asjad kõige olulisemad. Töö, palk, välimus ja uhke auto – seda aga ei ole.
  2. Ära vaata alla, vaid ette! Kui satud mõnele üritusele, siis ära ole nina telefonis, vaid vaata ringi ja suhtle inimestega. Mehed ei hakka sulle isegi lähenema, kui nad näevad, et sa oled oma telefoniga kõige parem sõber.
  3. Vallalised mehed on tegelikult igal pool. Ära arva, et vallalised mehed on ainult baarides ja ööklubides, nad on samamoodi sinu kõrval poes, pargis või kõnniteel. Ole avatud kõigile võimalustele ja olukordadele, sest võid kohata oma tulevast isegi hommikul, kui lähed oma sörki tegema.
  4. Pane selga midagi ebatavalist. Mehed märkavad naisi, kes on erilised ja omanäolised.
  5. Ära karda küsida meeste telefoni ega sotsiaalmeediakontot. Mis sul on kaotada? Kui sa juba satud kellegagi rääkima, siis küsi muuseas, kas ta on näiteks Facebookis või kas ta tahab sulle oma numbri anda.
  6. Käi uutes kohtades. Ära karda külastada uusi baare või restorane, kus võid kohata ka potentsiaalseid mehi. Nagu öeldakse – kui sa pole kedagi kohanud, ju siis sa käid valedes kohtades.
  7. Puuduta inimest. Kõige parem viis sideme loomiseks on puudutus ja see võiks olla kerge ja loomulik ehk ei midagi ülemäärast. Teatav füüsiline kontakt mõjub empaatiliselt ja usaldusväärselt.
  8. Võta vastu kõik ürituste kutsed. Mida rohkem variante, seda enam võimalusi inimestega tutvumiseks. Seal on tõenäoliselt samasuguseid vallalisi mehi, kes tulevad sinna sama plaaniga.
  9. Ära karda teha esimest sammu. Enamus mehi ei ole üldse nii enesekindlad ja otsustusvõimelised kui näivad. Seega näita sina initsiatiivi ja tee esimene samm. Need ajad on ammu möödas, kui ainult mehed võisid naist välja kutsuda. Mehed peavad seda ka üldjuhul ägedaks ja seksikaks, kuna näitab, et oled enesekindel ja julge.
  10. Käi vallaliste üritustel. Isegi kui oled veendundu, et need üritused on nõmedad, siis jällegi, mida su on kaotada? Vaata ja proovi – sa ei või kunagi teada, keda seal kohtad!
  11. Ära anna alla. Isegi, kui sa ei ole veel kohanud mõnda toredat meest, siis iga asi omal ajal ning ära heida meelt, vaid naudi oma vallalise põlve!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles