Retseptisoovitus: banaani-kohupiima pannkoogid

Kadri Raig
, toidublogija
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kadri Raig

Toidublogija Kadri Raig õpetab, kuidas teha toitvaid ja tervislikke pannkooke. Hoiatuseks olgu teada, et küpsetada tuleks neid madalamal kuumusel, sest banaan muudab pannkookide pealispinna üsna kiiresti päris krõbedaks ja kipub isegi natuke kõrbema minema. 

Vaja läheb:

  • 2 banaani
  • 200 g kohupiima (5-protsendilist)
  • 30 g jahu (umbes 0,5 dl)
  • 2 muna (ikka vabalt peetud kanadelt, eks)
  • Pisut soola
  • Praadimiseks õli

Juhtnöörid

1. Purusta banaanid saumikseriga.

2. Lisa samasse kaussi kohupiim ning surista kõik ühtlaseks.

3. Lisa jahu, pisut soola ning munad ning sega kõik ühtlaseks (võid selleks endiselt saumikserit kasutada, kui soovid eriti ühtlaseid koogikesi).

4. Kuumuta pann keskmisele (pigem pisut madalamale) kuumusele ning prae selles väikseid pannkooke mõlemalt poolt umbes 1,5 minutit, kuni need on mõnusalt krõbedad.

5. Serveeri soojalt millega iganes sa soovid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles