Üheksa asja, mis teevad sind atraktiivsemaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pathermedia / Scanpix

Tuleb välja, et mõne väikse nipiga on võimalik ennast teha teiste silmis palju atraktiivsemaks. Mis need on?

  1. Naerata rohkem. Uuringud näitavad, et naeratav nägu mõjub inimestele meeldivamana ja atraktiivsemana, kirjutab Business Insider. Samuti eraldub naeratamise ajal ajus keemilisi ühendeid, mis tekitavad hea tuju.
  2. Kanna punast. Pole midagi teha, meestele meeldivad naised, kes kannavad punast ja seda kinnitavad ka teaduslikud uuringud.
  3. Pane inimesed naerma. On teada fakt, et huumorimeel on oluline faktor meeldimise juures. Niiet tee nalja!
  4. Kasuta lõhna. Lõhnaõli annab inimesele alateadlikult juurde enesekindlust, mis omakorda teeb inimest ka teiste silmis atraktiivsemaks.
  5. Pööra tähelepnu oma partnerile. Uuringud väidavad, et inimesed, kes on vestluse ajal kohal ja panevad tähele teise juttu ja liigutusi, on populaarsemad.
  6. Käi koeraga jalutamas. Nunnu koer võib teistes inimestes tekitada sümpaatiat, mis kandub üle ka koera omanikule.
  7. Kui näed lapsi, siis tegele nendega. Inimestele meeldivad lapsi armastavad mehed ja naised, kuna see näitab, et neil emotsioonid ja potentsiaal saada lapsevanemateks.
  8. Kõrged kontsad. Kõrged kontsad on endiselt seksikad ja teevad naise atraktiivseks.
  9. Ole kaastundlik ja empaatiavõimeline. See näitab, et oled inimene, mitte robot ning see tõstab koheselt sinu atraktiivsust.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles