Kümme kuulsat paari, kes abiellusid liiga ruttu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mõned kuulsused julgevad riskida ja end kiiresti tõsiselt siduda, kuigi ei tunne teist poolt veel väga hästi. Siin on kümme sellist paari, kes kahjuks ei leidnud teineteise kõrval otsitud õnne.

Julia Roberts ja Lyle Lovett abiellusid 1993. aastal, kui olid ainult kolm nädalat deitinud. 1995. aastal nad lahutasid.

Nicolas Cage ja Alice Kim kohtusid 2004. aastal. Kim oli siis veel ettekandja. Kaks kuud hiljem nad abiellusid, kuid läksid 2016. aasta juunis lahku.

Britney Spears ja Kevin Federline abiellusid 2004. aasta septembris, kui olid teineteist tundnud vaid viis kuud. Popstaar Spears andis avalduse lahutuseks sisse 2006. aasta novembris.

Muhammad Ali ja tema esimene abikaasa Sonji Roi tundsid teineteist enne 1964. aastal abiellumist vaid kuu aega. Kaks aastat hiljem nad lahutasid.

Tom Cruise ja Katie Holmes kohtusid 2005. aasta aprillis ja kihlusid juba kaks kuud hiljem. 2006. aasta novembris nad abiellusid, kuid otsustasid 2012. aastal lahutada.

Pamela Anderson ja Tommy Lee abiellusid kõigest neli päeva pärast esmakohtumist 1995. aastal. 1998. aastal nad lahutasid, kuid soojendasid suhet veel mitu korda üles kuni 2008. aastani.

Danny Bonaduce ja Gretchen Hillmer abiellusid samal päeval kui kohtusid! Sellele vaatamata olid nad 16 aastat abielus, kuid lahutasid siiski 2007. aastal.

Khloé Kardashian ja Lamar Odom said 2009. aastal peol tuttavaks ja abiellusid juba kuu aega hiljem. Khloé Kardashian andis lahutuse sisse 2013. aastal.

Avril Lavigne ja Chad Kroeger hakkasid 2012. aastal käima ja kihlusid juba kuu aega hiljem. 2013 nad abiellusid, kuid lahutasid kaks aastat hiljem.

Kaley Cuoco ja Ryan Sweeting kohtusid 2013. aasta juunis pimekohtingul. Kolm kuud hiljem nad kihlusid ja detsembris juba abiellusid. Paraku läks ka nende abielu luhta ja 2015. aastal nad lahutasid.

Allikas: Ranker

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles