Sa ei kujuta seda ette: enne jõule ongi seksiisu suurem

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oh, need kärekülmad talveilmad. Ainus, mis sa tahad, on keerata end pehmesse pleedi kamina ette ja kaisutada oma kallimaga. Küünlad põlevad, puud praksuvad ahjus ja kirg lõõmab. 

Kui sa märkad, et seks muutub järjest kuumemaks, kuigi õues temperatuur aina langeb, ära ole üllatunud – viimaste uuringute põhjal muudavad külmakraadid õues mehed kirglikumaks ja nad armuvad kergemini. Ehk oled märganud, et sõprade sünnipäev langeb suve lõppu või sügise algusesse, mis tähendab, et su tutvusringkonnas on talv olnud kirglik ja viljakas aeg. Ka ameeriklaste hulgas on levinuim sünnikuupäev 16. september, kirjutab Ulakas Kaunitar.

Ainuüksi see ei tõesta küll meie seksuaalkire tõusu talveperioodil, kuid jõulupidustuste ja -puhkuste ajal kasvab oluliselt ka seksika pesu, aksessuaaride, lelude ja kondoomide müük. Enne jõule ostetakse kaks korda rohkem kondoome kui pärast seda, seega inimesed oskavad jõuluhooaega nautida.

Poolas tehtud uuringutest muide järeldub, et mehed peavad naisi talvel seksikamaks kui suvekuudel. Kas võib see olla põhjustatud sellest, et suvel ollakse harjutud nägema naisi napis riietuses, kuid talvel kampsunite all tuleb enda fantaasia tööle panna? Kui suhtume riietesse kui pakkepaberisse, siis Poola uuringutest järeldusi tehes võiks arvata, et mehi erutab see ootus ja üllatusmoment, mis kaasneb kingituse lahti pakkimisega. Ükskõik, mis põhjusel mehed naisi talvel ihaldusväärsemaks peavad, igatahes on naistel põhjust kanda ilusat pesu nii jõulude kui ka muul ajal nii enda kui ka oma kallima rõõmuks. Ärme unusta, et kaunis pesu, isegi, kui kanname seda vaid enda rõõmuks, teeb meele rõõmsaks ja paneb meid särama.

Seega, mida kavatsed sina ette võtta neil külmadel talveõhtutel, kui kirg lööb lõõmama? Meie soovitus: jaga hellust, soojust ja lähedust! Paku partnerile lõõgastavat massaaži sooja massaažiõliga ja armusessioon alaku!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles