Viis asja, mida kindlasti mitte teha, kui tahad oma eksist üle saada

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kohe pärast lahkuminekut tundub maailm kurb ja pime koht. Tekib enesehaletsus, masendus ja segased tunded. Võib juhtuda, et hakkad tegema asju ja käituma viisil, mis ei aita suhtest ülesaamisele sugugi kaasa.

  1. Ära eira tundeid, mida peale lahkuminekut tunned. Kui su süda on ikka murtud, siis pole mõtet teeselda, et mitte midagi pole juhtunud, kirjutab Elite Daily. Negatiivsed tunded tuleb läbi elada, sest alles siis saab edasi liikuda ja paraneda.
  2. Sa jääd liiga kauaks masendusse. Sama oluline, kui on läbi elada oma valu, on ka oluline tõmmata piir, millal see lõpetada. Liiga pikalt ennast haletsema jääda on halb nii sulle kui su lähedastele. Kui oled liiga kauaks jäänud «musta auku», siis proovi alustada väikeste sammudega. Näiteks mine välja või saa sõpradega kokku.
  3. Ära luura sotsiaalmeedias. See on täiesti loomulik, et pärast lahkuminekut tekib soov saada teada, kuidas su eks elab. Kuid pea meeles, et asjad, mis sa võid seal näha ja teada saada, ei pruugi sulle meeldida ja võivad ainult haiget teha.
  4. Ära maga oma eksiga. See teeb suhtest ülesaamise ainult keerulisemaks. See äratab vanad tunded ja põhimõtteliselt tähendab see seda, et pead otsast alustama.
  5. Jääd liiga kauaks üksi. Kui sa teadlikult isegi ei anna võimalust teistele meestele, siis on asi halb. Isegi, kui sa pole veel suhteks valmis, siis sa võid ikkagi käia kohtingutel ja suhelda inimestega.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles