Kolm märki, et mees on huvitatud ainult seksist

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

See, kas mees, kellega oled mõned korral kohtingul käinud oled on sinust päriselt huvitatud või tahab ta kõigest natuke lõbutseda, on keeruline aru saada. Mõni mees oskab väga osavalt jätta muljet, et on tõsise suhte otsinguil, kuigi ta seda tegelikult ei ole.

Kuidas aga aru saada, et mees on ainult seksi peal väljas?

  1. Ta on väga füüsiline. Ehk igal võimalikul moel üritab ta sind puudutada, kallistada, pidevalt suudelda ja olla su lähedal, kirjutab Elite Daily. See võib ju pealtnäha tunduda tore, et keegi ei suuda sinust käsi eemale hoida, kuid kui sa otsid suhet, mitte ainult seksi, siis tasuks ettevaatlik olla. Mees, kes on sinust tõsiselt huvitatud hoolitseb selle eest, et mitte liiga pealetükkiv olla, sest sa meeldid talle.
  2. Ta väga ei ürita sind lähemalt tundma õppida. Kui sa oled kohtingul ja sa avastad, et mees ei küsi sinu kohta ühtegi küsimust, vaid vatrab ainult endast, siis pole ta sinust just üleliia huvitatud. Tähelepanelik tasuks ka olla siis, kui mees tahab sinuga kohtuda ainult öisel ajal ja baaris.
  3. Ta valab sind komplimentide ja armastusavaldustega üle. Kui mees juba esimesel kohtingul ütleb sulle liiga ilusaid sõnu, siis tuleb seda võtta kui hoiatavat märki. Selle eesmärk on sind voodisse meelitada ja pärast ära kaduda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles