Neli munatoitu, mis on kaalulangetajale parimad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Munapuder.
Munapuder. Foto: Vida Press

Munad on maitsvad ja toitvad, mistõttu süüakse neid väga palju. Eriti need, kes tahavad valgurikast hommikusööki, et kaalust maha võtta. Milline toiduvalmistusmeetod on siiski kõige parem?

Praemuna

Imekspandav, kuidas erineva valmistusviis võib muna maitset niimoodi muuta! Praemuna meeldib paljudele, sest see läheb pannil mõnusalt krõbedaks. Paraku võib praemunale lisada palju kaloreid rasvaine, millega see praetud on, manitseb Women’s Health.

Munapuder

Munaputru on nii lihtne teha, et seda on raske ära rikkuda. Vala vaid munad pannile ja sega, kuni muna on läbi küpsenud. Lisakalorid tulevad kõigest muust, mida otsustad sinna sisse panna. Kui mõtled kaalu peale, haki sinna spinatit ja tomatit ning väldi hapukoort, juustu või kodujuustu.

Omlett

Tervisliku omleti saad siis, kui lisad sellesse köögivilju ja seeni, mitte liiga palju juustu ja peekonit. Ole loominguline ja tee omletti selliste köögiviljadega, mida niisama ei taha süüa.

Keedumuna

Kõige lihtsam ja lollikindlam kaalulangetaja toit on keedumuna, mis on hea valguallikas ja millele pole võimalik kaloreid lisada. Kui keedumuna tüütab ära või tundub liiga lihtne, tee pošeeritud muna. Head isu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles