Parem kui glögi: kuidas teha kakaod punase veiniga?

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kakao.
Kakao. Foto: Vida Press

Punane vein ja kuum kakao sobivad imehästi kokku. Proovi seda jõuluajal ise ja paku külalistelegi!

Selleks on sul vaja piima, tumedat šokolaadi ja punast veini, õpetab Pure Wow.

Aseta pann mõõduka kuumusega tulele ja sega selles 350 ml piima 50 g tumeda šokolaadi tükikestega. Sega, kuni saad tiheda ja paksu kreemi. Lisa 240 ml punast veini, soovitavalt midagi täidlast nagu Cabernet Sauvignon.

Võta kakao tulelt, vala tassidesse ning kaunista soovi korral vahukommide või vahukoorega. Head nautimist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles