Neli kohtamise uusaastalubadust, et uuel aastal see õige leida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Satud ikka ja jälle samasuguste meeste otsa, kes sind ei hinda? Oled siiani üksi ja mõtled, kuidas küll teised üksteist leidnud on. Siin on neli uusaastalubadust, mis kohtingute vallas endale teha.

1. Muuda viisi, kuidas inimestega kohtud

Kui oled siiani otsinud uusi tutvusi pigem internetist ja äppidest, siis nüüd onaeg anda lubadus, et käidrohkem seltsiüritustel. Sõprade sünnipäevad, sõpruskonna üritused, mõni hobi. Maailm on täis huvitavaid inimesi.

2. Pane piirid paika

Mis on sinu muster? Kas leiad ikka ja jälle inimese, kes ei suuda suhtele pühenduda või enamus su suhteid on seksisõbrad? Nüüd on aeg uueks aastaks panna paika reeglid ja piirid. Ei mingeid vanu mustreid enam! Nüüd ei lepi sa enam seksisõbraga vaid hoiad meeled avatud inimese jaoks, kes on suhtele pühendunud sama palju kui sina.

3. Kohtingud iseendaga

Tead seda ütlust, et selleks, et keegi teine sind armastaks, pead ise end armastama? Võta aega, tee kohtinguid iseendaga. Mine naudi väikest kohvikut, loe raamatut, käi massaažis ja naudi aega iseendaga. Ühel hetkel väärtustad end liiga palju, et panna energiat valedele inimestele.

4. Tee kindlaks, mida tahad

Võib olla, et arvad, et tahad suhet. Tegelikult tahad lihtsalt mõnel õhtul kedagi kaissu võtta. Tee kindlaks, mida sa täpselt otsid. Nii on sul lihtsam seda ka leida. Kui otsid endale meest, tee kindlaks, mida oled hakanud kohtingutel käies hindama.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles