Neli märki, et teie suhe jõuab abieluni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Viimasel ajal on abiellumine jälle populaarsemaks saanud, kuid sellegi poolest kaaluvad tänapäeva paarid aina enam, kas abiellu astuda või mitte. Kuidas aga aru saada, et sa oled leidnud selle õige?

  1. Te olete koos vaatamata halvale ja heale. Üks olulisimaid pikaajalise suhte ennustajaid on see, kui inimesed jäävad kokku vaatamata rasketele probleemidele ja elumuredele, kirjutab Elite Daily. See tähendab, et tunded on piisavalt sügavad, et mitte esimese raskuse korral lahku minna.
  2. Partneri jaoks oled sina esikohal. Kui tal on valida, kas sõbrad või sina, siis ta valib sinu või isegi, kui ta veedab palju aega tööl, siis teeb ta selle kuidagi tasa. Igal juhul, oled sina alati esikohal.
  3. Te tõesti armastate üksteist sellisena nagu te olete. Armumisega on see, et mingi hetk see hääbub, kuid kui te ka peale «liblikate» faasi tunnete üksteise vastu suuri tundeid ning teineteise vead ja probleemid ei käi teile närvidele, siis oled leidnud selle õige.
  4. Ta toob välja sinu parimad omadused. Üks parimaid viise saamaks aru, kas partner sobib pikaajaliseks suhteks on see, kuidas ta mõjutab seda, milline sa oled. Tal peab olema positiivne mõju sinu elule ja valikutele ning ta peab sind inspireerima.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles