Kaheksa märki, et teie suhe on läbi saamas

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

See, kellega soovime oma elu veeta, on äärmiselt oluline otsus, kuid võib selguda, et inimene, keda pidasime selleks «õigeks» ei ole seda mitte. Millised on aga märgid, et suhe on lõpule jõudmas ja oleks aeg lahku minna?

  1. Sa üritad teie probleeme lahendada, kuid teine osapool ei võta vedu. Suhe on kahepoolne partnerlus ja kui üks pool ei suuda, ei taha või ei hooli selle päästmisest, siis ei ole võimalik ka katki läinud suhet parandada, kirjutab Bustle.
  2. Ühel teist oli kõrvalsuhe ja te ei tunne selle suhtes kahetsust. Kui suhtel on veel lootust, siis selline asi peaks panema inimest kahetsema ja halvasti tundma. Kui aga seda ei ole, siis see tähendab, et pole ka enam tundeid, mis suhet koos hoiavad.
  3. Sa avastad, et sa tegelikult ei austa ega respekteeri oma partnerit. Kui sind valdavad sellised tunded, siis ei saa teie suhe edasi minna. Toimiva suhte alus on üksteise austamine ja respekteerimine.
  4. Te peaaegu ei seksi. Seks on läheduse ja tunnete avaldus ning kui seda enam teie vahel ei ole või kui see on tundetu ja mehaaniline, siis on teie suhe kriisis.
  5. Sa palud partneril tulla ühisesse teraapiasse, kuid ta keeldub. See näitab, et üks osapool on valmis suhet parandama ja teine ei ole. See aga näitab, et ühel osapoolel pole isegi soovi kokku jääda ja suhet päästa.
  6. Sa fantaseerid teistest inimestest. Kui sa tunned, et su partner jätab sind täiesti külmaks, ta ei eruta sind üheski mõttes ning sa fantaseerid oma elu, kellegi muuga, siis on asjad lõpusirgel.
  7. Te pidevalt tülitsete. Aeg-ajalt tülitsemine on normaalne, kuid kui teie suhe koosnebki lahkhelidest, siis see on juba halb ja näitab, et te ei peaks enam koos olema.
  8. Su elu on seisma jäänud. Sa tunned, et sinu unistused, töö ja eesmärgid on jäänud toppama, sest sa pidevalt tegeled oma keerulise suhtega, siis tähendab, et see suhe ei lase sul edasi liikuda ja õnnelik olla. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles