Neli hoiatavat märki, mida enne kohtingule minemist tasuks märgata

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Esimese kohtingu ootus võib olla suur ja seda eriti, kui inimene, kes sind kohtingule kutsub, tundub igati tore ja veetlev. Samas tasub hoida silmad lahti ohumärkide osas, mis võivad ennast paljastada juba enne kohtingut.

  1. Ta sõnumid on kummalised ja arusaamatud. See, mil viisil ta sulle sõnumeid kirjutab, ütleb tema kohta üsna palju, kirjutab Elite Daily. Kui tema sõnumid jäävad segaseks, kahemõtteliseks või ta vastab pikkade vahedega või ei vasta üldse, siis tasub ettevaatlik olla.
  2. Ta kõned või sõnumid on ainult seksuaalse alatooniga. See võib tähendada, et ta on pigem huvitatud seksist kui suhtest ning näitab, et tegu võib olla väga kergemeelse mehega.
  3. Ta tühistab teie kohtingu segastel põhjustel. See tähendab, et tal on tähtsamatki teha ja sinuga kohtingule minemine ei ole tema jaoks prioriteet. Kui tal just pole väga veenvat põhjust ja ta ei paku kohe uut aega, siis tasuks ettevaatlik olla.
  4. Tema sotsiaalmeediakonto tekitab küsimusi. Kõik me vaatame enne inimese Facebooki kontot ning selles ei ole midagi halba. Kui aga seal ilmneb küsitava väärtusega fotosid või vestluseid, siis on see veenev argument kaalumaks, kas ikka on mõtet temaga kohtingule minna.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles