Milleks oodata uut aastat? Alusta juba täna!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kui sa tahaksid, et sul oleks rohkem jaksu, et oleksid õnnelikum, energilisem või väiksema/suurema kaalunumbriga, siis hakka juba täna tegutsema selle nimel, et sinu liikumis- ja toitumiseesmärgid saavutatud saaksid.

Muuda oma harjumusi, oma paradigmasid* ja oma keskkonda. Muuda seda, mida sa mõtled ja kuidas käitud. Õpi ja kuula ennast. Anna endale võimalus ja tee seda enda pärast, kirjutab toiduklubi «Toiduga sõbraks».

Me teame, et sa oled võib-olla liiga väsinud, võib-olla oled suures ülekaalus, võib-olla kardad, mida teised arvavad või võib-olla on homme alustamiseks parem päev. Aga kui sa tunned, et oled väsinud, liiga paks või lihtsalt õnnetu, siis usu, paremat päeva alustamiseks, kui täna, ei tule.

Kõige tihemini jääb eesmärkide ja unistuste realiseerimine meie enda mugavuse taha. Kui oled väsinud, siis usud, et mõnusam on olla kodus, voodis või diivanil, väljas liikumise asemel. Või on ilm halb või valutab kuskilt või ei ole aega. Kui tahad süüa, siis leiad tihti, et on lihtsam haarata valmistoit või süüa neid toite, mis sulle maitsevad, selle asemel, et kodus kokata või mõelda sellele, kas maitsev ka kasulik on. Või siis jälle ei ole aega… Tea aga, et see on sinu valik ja sinu otsus. Kui tahad elada teisiti või tunda teisiti, tuleb teisiti tegutseda ja teisiti mõelda.

Sina ei tohi enda nõrkuste, välimuse, kogemuste, oskuste või deemonite pärast rohkem piinlikkust tunda kui teised inimesed. Õigupoolest polegi üldse mitte midagi häbeneda. Igaühel meist on oma hädad ja nõrkused. Tugevad on need, kes sellest aru saavad ja oma tugevuste ja nõrkustega elada oskavad. Ilma ennast karistamata. Tänutundega. Need, kes igast päevast viimast võtavad. Need, kes kohal on.

  • Paradigma on mõttemall. See väljendab meie mõtteid just nii,nagu need meie peas on. Mitte tingimata nii, nagu need võiksid olla.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles