Jahmatavad pildid: meikar võtab naiste välimuselt aastakümneid vähemaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Andekas Aserbaidžaani jumestuskunstnik ja stilist Anar Agakishiev rabab sotsiaalmeedias jälgijaid erakordsete meigimuutumispiltidega. Fotod on toonud meikarile nüüdseks üleilmse kuulsuse.

32-aastane Bakuust pärit Anar oskab meisterlikult naisi oluliselt nooremaks meikida. Ta peidab osavalt nii kortsud kui tumedad silmaalused, jättes naisele noorusliku jume. Mõned kliendid, keda tema fotodel näha saab, on tegelikult üle 80 aasta vanad, edastab Daily Mail.

Anar Agakishiev on ka osav juuksur ning ei pelga kasutada naiste kaunistamiseks juuksepikendusi, kunstripsmeid ja väga tugevat meiki. Jume parandamiseks või ka iluvigade peitmiseks kasutab meikar kontuurimist ja kliendile sobivas toonis kosmeetikat.

Nagu piltidelt näha, läheneb ta igaühele individuaalselt, võttes naist kui kunstiprojekti.

Vahel on muutus nii suur, et tekib küsimus, kas kahel pildil on ikka sama naine. Selle tõestuseks on Anaril ette näidata ka videod kogu protsessist. Kõiki oma saladusi ei taha aga meigikunstnik paljastada.

Edust innustatuna tegi Anar Agakishiev 2017. aastal projekti, millest tutvustas iga kuu üht suuremat muutust oma sotsiaalmeediakanalites.

Ühe meigimuutuse ja soengu jaoks kulub mehel umbes kaks tundi. Anar on enda sõnul väga ambitsioonikas ja tahab, et naised näeks tema käe alt läbikäinuna vähemalt kümme aastat nooremad välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles