Neli võimalust, kuidas kohtingutel edukam olla

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kui sa oled juba pikemat aega käinud kohtingutel, mis ei ole kuhugi viinud, siis siin on mõned nõuanded, kuidas oma kohtinguelu paremaks muuta.

  1. Ole tähelepanelik. Kui sa kellegagi kokku saad, siis võta asja rahulikult, proovi olla just selles ajahetkes, avatud ja ilma eelarvamusteta, kirjutab Bustle.
  2. Muuda oma taktikat. Näiteks, kui sul on deitimisäppidega olnud ainult halbu kogemusi, siis ära neid enam kasuta. Proovi teisi viise, kuidas inimestega tuttavaks saada.
  3. Proovi nii kiiresti kui võimalik kohtuda ka reaalses elus. Kui sa oled palju tutvusi saanud just internet teel, siis oled tõenäoliselt tüdinenud pidevalt ühest ja samast asjast rääkimisest. See tuleneb sellest, et äppides või sotsiaalmeedias niimoodi lihtsalt tehakse. Seega kutsu uus tuttav nii pea kui võimalik välja kohtingule. 
  4. Muuda oma lähenemist esimesel kohtingul. Ära võta seda liiga tõsiselt ja pea meeles, et sul ei ole vaja kõike esimesel kohtingul teada saada.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles