Neli märki, et te olete valmis minema esimesele ühisele reisile

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Suhte küpsust saab hinnata mitmel moel, kuid üks hea näitaja on koos reisimine, sest see tähendab, et veedate koos aega oma mugavustsoonist väljas. Kuidas aga aru saada, et teie suhe on sealmaal, et võib ühise seikluse ette võtta?

  1. Teil on juba seljataga päevane matk või reis, kus kõik sujus hästi. Enne suuremat reisi tasub ette võtta väiksem katse ja kui see läheb hästi ehk et te ei lähe tülli, vaidlema ega hakka üksteisele närvidele käima, siis olete valmis, kirjutab Elite Daily.
  2. Te olete koos olnud vähemalt paar kuud. Ühise reisiga ei tasu kiirustada, kuna inimese tõeline iseloom ja eripärad paljastuvad ajapikku. Liiga vara ette võetud ühine reis võib suhte lausa ära rikkuda.
  3. Teil on reisi eelarve osas ühine arusaam. Kuluta täpselt nii palju kui sul võimalik ja ära ela üle oma võimete. Samasugune ootus võiks sul olla ka oma partnerile. Reis, kus üks juba esimestel päevadel kogu oma raha ära kulutab, võib tekitada ülejäänud reisi ajaks pingeid. Rääkige enne läbi, kui palju raha teil on kavas kulutada ja mille peale.
  4. Te olete koos maganud. Seks enne pikemat reisi võtab maha pinged ja on igatpidi mõistlikum. Peale selle on liiga riskantne esimest korda reisil seksida, kuigi see tundub romantiline.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles