Ohumärgid unenägudest, et stress on võimust võtmas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: matej kastelic / PantherMedia / Scanpix

Pole olemas ühest ja õiget unenägude seletust, kuid enda alateadvuse analüüsimine halba ei tee. Kui oled näinud unes mõnd järgmistest seikadest, võib see väljendada kogunevat stressi.

1. Sinu hambad langevad välja

See võib unenäos esineda erinevalt. Võid näha, et hammustad midagi ning hammas tuleb ära või näed end lihtsalt peeglist.

2. Hiidlaine

Jooksed unenäos ära hiidlaine eest või see pühib su kaasa. See võib viidata, et läbid just mõnda suurt muudatust elus.

3. Maja põleb

Põlev maja viitab sellele, et su elu on viimasel ajal eriti hektiline. Analüüsi enda nähtut – kuidas käitusid?

4. Auto kadumine

Kui näed unes, et kaotad oma auto ära, võib see seostuda motivatsioonipuudusega päris elus. Küsi endalt, kas on mõni ettevõtmine või töö, mille osas sa enam sellist kirge ei tunne.

5. Sind aetakse taga

Klassika. See tüüpiline stressiunenägu viitab tõepoolest liigsele ärevusele. See võib ka viidata mõnele kohustusele, mille eest põgened.

6. Sõda

Oled unes sõna otseses mõttes lahinguväljal. See ei tähenda kunagi head asja. Mõned usuvad, et see näitab inimese sisemist konflikti, teised teavad rääkida, et see kõneleb konfliktist mõne inimese või olukorraga.

7. Sillalt alla hüppamine

Seisad unenäos sillal ning otsustad hüpata. See võib tähendada, et saboteerid enda edu ja õnne.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles