Neli põhjust, miks pidevalt sarnaste inimestega deitimine ei ole mõistlik

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Kerge on langeda mustrisse, kus kaaslaseks eelistatakse teatud ühte tüüpi inimest. Paraku kahandab see valikuvõimalusi ja muudab kohtinguelu üheülbaliseks.

Siin on mõni nõuanne, kuidas kohtinguelu värskendada.

  1. Teadvusta oma «tüübi» plusse ja miinused. Sulle võib küll näiteks väga meeldida keegi, kes tegeleb kunsti või kultuuriga, kuid tihti on sellised inimesed ka ebastabiilsed ja egotsentrilised, kirjutab Bustle. Mõtle järele, miks on sul ilmtingimata vaja just sellist tüüpi inimesega suhelda ja kas tema plussid kaaluvad alati üles miinused.
  2. Kasuta deitimisäppe. Äpid annavad võimaluse rahulikult, ilma instinktiivse otsustamiseta tutvuda ka täiesti teist masti inimestega. Seda saab edukalt testida enne äpis suheldes.
  3. Ole valmis, et kohting sinust väga erineva inimesega võib olla kummaline. Kuna sa oled harjunud teatud inimtüübiga, siis võib alguses olla natuke kohmetust ja isegi ebamugavust. Ole avatud ja proovi olla eelarvamustevaba.
  4. Aktsepteeri seda, et sinu «tüüp» eksisteerib suuresti sinu peas. Suhteeksperdid ütlevad, et tegelikult ei ole sellist asja nagu kindel tüüp olemas. See on lihtsalt üks kujutelm ideaalsest inimesest, kes võiks meile meeldida.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles