Kristjan Jõekalda: mulle pakuti laiba rolli ja nüüd on vist Kirss solvunud (1)

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kohtasime filmi «Pilvede all» esilinastusel Kristjan Jõekaldat. Kuidas valmistub Jõekalda enda suureks kinodebüüdiks ning mis kana on tal kitkuda Toomas Kirsiga?

Tuleb välja, et Kristjan Jõekalda on «Pilved all» sarja suur fänn ning hoopis tema oli see, kes oma naise filmile tiris. «Kõik need seitse aastat, mis see on eetris olnud, on ta seda jälginud. Mulle meeldib see, mida Toomas Kirss teeb,» räägib Jõekalda enda suhtest sarjaga. «Lõpuks ometi tuli see film välja! Väike samm Toomas Kirsi jaoks, aga suur samm Eesti kinokunsti jaoks!» rõõmustab ta.

Ühe korra on Toomas Kirss pakkunud ka Jõekaldale rolli. «Kirss pakkus mulle ühe korra rolli laipa mängima, aga ma ei võtnud seda vastu. Ja ma arvan, et pärast seda on tal isiklik solvumine,» räägib Jõekalda ning loodab, et saab esilinastusel Kirsiga vana seiga ära silutud.

Kuigi armastatud sarjas ta kaasa ei tee, siis Jõekaldat ennast võib kinolinadel kohata juba üsna peagi. Nimelt teeb tuntud saatejuht kaasa filmis «Klassikokkutulek 2»: «Olen teinud juba endale selle särgi, kus kirjas «näitleja». Noh, et tuntaks ära.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles