10 naisetüüpi, kelle leiad Eestis kohtinguportaalist (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reisisell armastab reisida, aga veel rohkem näib ta armastavat oma reisipilte kohtinguportaalis jagada
Reisisell armastab reisida, aga veel rohkem näib ta armastavat oma reisipilte kohtinguportaalis jagada Foto: PantherMedia / Scanpix

Tinder, Flirtic, OKCupid, iha.ee - kohtinguportaale ja -äppe on küllaldaselt ning kõigil neist oma omad head ja vead. Sõbranna.ee toimetus vaatas Eesti virtuaalsel kohtingumaastikul ringi, rääkis kohtinguportaalidest naisi otsivate meestega ning avastas, et kuigi inimesed on kõik erinevad, võib siiski märgata teatud sarnasusi profiilides ja käitumistes.

Siin on kümme naisetüüpi, kelle leiad Eesti kohtinguportaalidest.

Profifotograaf

See on tütarlaps, kes oskab teha suurepäraseid selfisid või siis on üles laadinud grupipildid, millelt on raske aru saada, milline viiest kaunitarist fotol võiks olla tema. Ta teab, millise nurga alt teha endast parim võte (harilikult pildistatud ülevalt alla) ning on oskuslikult rõhutanud oma parimaid omadusi.

Ilmselge skämmija

Tema fotod on ilmselgelt varastatud internetist või siis on tegemist üldse pildivaba profiiliga, küll aga on ta valmis sulle lahkelt oma (ulaka) foto privaatselt saatma. Ükskõik, mida sa temaga ka ei räägiks, hoiab ta juttu selgelt kätteõpitud rajal, mille eesmärgiks on ilmselt panna sind teda usaldama ja kaugemaks eesmärgiks varastada sult raha või panna sind olukorda, kus sinult saab seda välja pressida. Ära lange õnge!

Loomasõber

Kassid, koerad, hobused... See tüdruk paistab armastavat kõiki loomi! Tema sportlikku elustiili tõendavad eemalt püütud ratsutamispildid, sageli on tal peas kiiver või nägu varjamas kassi karvane käpp, seetõttu on väga raske aru saada, milline ta tegelikult välja näeb.

Reisisell / Sporditšikk

Reisisell võib olla Sporditšikk, Sporditšikis võib olla palju Reisiselli jooni - väga paljudel juhtudel nad kattuvad. Neid ühendab profiil, kus uhkeldavad pildid, mis tehtud välismaal või jõusaalis (või mõningatel juhtudel spordiüritustel, mis on toimunud välismaal). Igal juhul tekitab ta keskmises mehes tunde, et on nii äss, vinge ja elab nii cool'i elu, et tavaline Enn või Veiko temaga küll sammu ei suuda pidada.

Rassist

Ütleb kohe oma profiili tutvustuses ära, et eelistab ainult Eesti noormehi ning välismaalased teda ei huvita. Äärmuslikumal juhul (jah, tõesti, selliseid profiile on päriselt olemas!) kuulutab oma sisserändajatevastast meelsust üsna krõbedate sõnadega.

Täiskohaga emme:)

Töökohaks märkinud «Tiburulliga kodus», koolihariduseks «Käin Eluüli Koolis». Kasutab palju emotikone ja smailisid, õigekirjaga ei ole lood alati kõige paremad. Profiili kaunistavad pildid beebist või lastest, vahel ka maniküürist.

Tuttav

See on naine, kellega on sul sada ühist Facebooki-sõpra ning meeletu hulk samu huvisid, kuid ometi ei ole sa teda eluski kohanud. Kas sa peaksid teda tundma? Kas olete olnud koos mõnel peol? Kelle seltskonda ta täpselt kuulub? Nii palju küsimusi, mida hea kasutada vestlusel avanguna.

Preili Häbelik

Tütarlaps, kes Tinderis võib rääkida lõputult ja vabalt, viskab nalja ning tundub igati vabameelne ja vahva. Kui te aga päriselus kohtute, tuleb välja, et ta on tegelikult kohutavalt häbelik ning sõnu tuleb temast tangidega välja kiskuda.

Passiiv-agressiivik

Pealtnäha suurepärane tütarlaps, kes aga üsna pea hakkab käituma kummaliselt passiiv-agressiivselt. Kui sa ei vasta ta sõnumile kohe, muutub ta pahuraks ning viskab vihaselt: «Nojah siis! Sul vist on seal teiste plikadega nii palju tegemist!»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles