10 mehetüüpi, kelle leiad Eestis kohtinguportaalist (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui ühes mehes satuvad kokku Veiderdaja, Päikeseprillitüüp ja Härra Tehnikavõõras...
Kui ühes mehes satuvad kokku Veiderdaja, Päikeseprillitüüp ja Härra Tehnikavõõras... Foto: PantherMedia / Scanpix

Tinder, Flirtic, OKCupid, iha.ee - kohtinguportaale ja -äppe on küllaldaselt ning kõigil neist oma omad head ja vead. Sõbranna.ee toimetus vaatas Eesti virtuaalsel kohtingumaastikul ringi, rääkis kohtinguportaalidest kaaslasi otsivate naistega ning avastas, et kuigi inimesed on kõik erinevad, võib siiski märgata teatud sarnasusi profiilides ja käitumistes.

Härra Üheöösuhe

Mees, kes pärast paari esimest kiiret flirdiliigutust annab mõista, et parema meelega suhtleks sinuga reaalelus. Kui sa aga esimese kohtinguga viivitama kipud, muutub kutt rahutuks. Kehvemal juhul võib ta pärast esimest kohtingut selgitust andmata kaduda.

Jõumees Junnu

See on enamasti väga heas vormis härra, kes on postitanud endast küll hulga pilte, kuid ühelgi neist pole ta peal oma näoga või siis katab nägu telefon, sest pilt on tehtud (jõusaali)tualetipeeglist ja keskmes on ikka kuuspakk. See-eest saad sa väga hea ülevaate, milline näeb välja tema biitseps, tuhar või reielihas. Jõumees Junnu alatüüp on kutt, kes pole nii väga vaimustunud fitnessist, kuid sellegipoolest avalikustab vaid pilte, kus on peal ainult mingid kehaosad (harilikult rooli või käigukangi hoidev karvane käsivars).

Järve- või autopildiga tüüp

On üks huvitav märkida, et teatud hulk mehi valib mehi profiili avapildiks foto autost või mõnest veekogust. Kui autopildist võib veel aru saada («Vaadake mind, mul on nii püss pill!»), siis mis loogika võib küll peituda järvepildi taga? Viitab see ujumis-, kalastamis- või matkahuvile? Omavad nad järve? On tegelikult kalad? Või alligaatorid? Kahepaiksed? Keegi ei tea!

Päikeseprillitüüp

Sellel härra Päikesepaistel on igal fotol ees päikeseprillid. Tõenäoliselt ta isegi magab, toonitud klaasid silmi katmas. Ilmselt näeb ta neil fotodel isegi küllaltki kuum välja, kuid ikkagi tekib küsimus: miks ta nii kiivalt oma silmi varjab?

Sinu tulevaste laste isa

Tegu on üheöösuhtetüübi vastandiga, sest ta teeb sulle kiirelt selgeks, et tema eesmärgid on romantilisemad ja sihid pikema perspektiiviga. Teinekord ütleb ta sulle juba mõnepäevase vestluse järel, et sinust saaks tema tulevastele lastele hea ema. Olenevalt sellest, mida sa ise Tinderist otsid, võib see olla ehmatav – või siis, vastupidi, sootuks see, mida sa kuulda tahad!

Veiderdaja

Kutt, kes kas ei oska fotole jääda või on ta seadnud eesmärgiks laadida üles nii palju veiderdavate nägudega pilte kui võimalik. Ilmselt ta arvab, et näitab nii oma lapselikku poolt ja head huumorisoont, kuid tegelikult ei saa tema profiilile sattudes ei ööd ega mütsi aru, milline ta siis tegelikult välja näeb, kui tal pole peas Miki-Hiire kõrvu või habemes kolme punupatsi.

Härra Tehnikavõõras

See on mees, tavaliselt vanemas keskeas, kes ei tea täpselt, kuidas internet ja nutitelefon töötavad. Tema fotod on kõik ääretult kehva kvaliteediga (kui neid üldse on), oma isikut ei tavatse ta ka mingil põhjusel profiilis sissejuhatuseks avada. Ehk on selle põhjuseks kartus või häbi, ehk oskamatus sõnu ritta seada - igal juhul on selliseid nukramaigulisi profiile väga palju. Soovitame soojalt: ära pane endast üles uduseid fotosid või võtteid, mis tehtud liiga lähedalt (ja näha on vaid silma või ninasõõret), kirjuta endast aga julgemalt! Nii saad suurema tõenäosusega ka kirju!

Sõnasepp

Tema tundub profiili põhjal alguses tõelise pärlina – kirjeldus on tabav ja naljakas, haakub sinu huvidega ideaalselt ning pildi peal näeb kena välja. Mis peamine – kuskil pole märgata ühtki kirjaviga! Kui sa temaga aga jutustama asud, selgub kurb tõde: kirjelduse on ta kusagilt maha viksinud ning reaalsuses ei oska ta ei õigekirja ega oma ka head suuvärki. Eriti kurb, kui see tüüp osutub klammerdujaks ning ei saa aru su vaikimisest või ilmselgetest vihjetest, et sa ei soovi temaga edasi suhelda. Siis on ta nagu näts talla küljes: tüütu, kleepuv ja roosa.

Anonüümne vend

Anonüümsed vennad jagunevad kaheks, kuid neid ühendab tõsiasi, et neil pole üles laetud kas ühtegi pilti või siis on see üks fotogi väga anonüümne (näiteks lipsust või ristatud kätest). Esimest sorti anonüümsed vennad on kohe väga otsekohesed ning uurivad, kas on sul ehk huvi hakata nende käskijannaks või ehk soovid sa erootilist massaaži, milles nad väidetavalt väga osavad on. Teist tüüpi anonüümsed vennad ei lähe jutuga küll kohe asja juurde, kuid pikemalt vesteldes selgub õige pea, miks nad saladusliku loori taha peituvad: harilikult on nad suhtes ja otsivad erutavat afääri.

«Hei miizu!»

Enamasti põhiharidusega tüüp, kes suhtleb sinuga küll üsna enesekindlalt, kuid toonil, mis sobib rohkem teismelistele. Kasutab palju veidraid hellitusnimesid, mis peaksid tema meelest ilmselt olema meelitavad (stiilinäited: sexzy, miizu, kissa, beibi), räägib peamiselt lihtlausetes ning pikemat vestlust ajada ei viitsi, ei oska või ei taha. Võimalik, et tegemist on päriselus väga toredate noormeestega, kuid kirjapildis ei jäta nad alati just kõige paremat muljet. Samas: igaühele on kuskil keegi, nii et ei tasu meelt heita!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles