«Pilvede all» esimese nädalavahetuse piletimüük lõi rekordi

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Menusari «Pilvede all» on püsinud ligi 200 000 vaatajaga pidevalt vaadatuimate saadete edetabelis. Pole siis imestada, et sarjal põhinev mängufilm oma esimesel nädalavahetusel rekordeid lõi. Möödunud nädalavahetuse vaatajanumbrid olid lausa nii suured, et filmi müügitulu moodustas 46 protsenti tervest Eesti möödunud nädala kinoturust.

«Pilvede all. Neljas õde.» avanädalavahetus tõi kinodesse 26 866 inimest. Kodumaise mängufilmi piletitulu esimese nädalavahetusega moodustas kogu Eesti möödunud nädala kinoturust pea pool. 

Film «Pilvede all. Neljas õde.» linastub käesoleval nädalal pea igas kinos üle Eesti. Lisaks Tallinna ja Tartu kobarkinodele võib filmi käesoleval nädalal näha näiteks Pärnu, Viljandi, Narva, Valga, Paide, Põlva, Kärdla, Kuressaare, Võru, Rakvere, Tapa, Jõgeva, Lihula, Märjamaa ja Haapsalu kinodes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles