Retseptisoovitus: hummuse- šokolaadikreem

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Populaarset hummust ehk kikerhernepastat saab ka edukalt kasutada magustoitudes. Hea alternatiiv šokolaadikoogile või -küpsistele on näiteks idamaine hummuse-šokolaadikreem. Vaata järgi, kuidas seda teha!

Vaja läheb:

  • üks purk hummust 
  • veerand tassi ilma suhkruta kakaopulbrit
  • kolm supilusikatäit vahtrasiirupit
  • kaks teelusikatäit tahinit ehk seesamipastat
  • pool teelusikatäit vaniljeekstrakti
  • näpuotsaga soola
  • pool tassi sooja vett

Valmistamine:

Sega koostisosad kokku, kuni konsistents on siidine ja ühtlane ning lase enne serveerimist külmikus tund aega seista. 

Allikas: Real Simple

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles