Kuidas mõjutab sinine verekuu sinu horoskoopi?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superkuu Los Angelesest vaadatuna.
Superkuu Los Angelesest vaadatuna. Foto: ROBYN BECK/AFP/Scanpix

NASA teatel näeb täna, 31. jaanuaril maailma eri paikades superkuud, mida kutsutakse siniseks verekuuks. Peale selle, et kuu näeb praegu eriti vinge välja, on sel ka mõju astroloogiale.

Superkuuks nimetatakse kuud siis, kui see on täiskuuna maal orbiidile kõige lähemal ja paistab seega väga eredalt. Siniseks nimetatakse kuud seetõttu, et sellega tähistatakse täiskuu ilmumist taevasse ühe kalendrikuu jooksul teist korda. Lisaks on tegu ka verekuuga, sest toimub kuuvarjutus ja maa atmosfääri äärtelt paistva päikesevalguse tõttu näib kuu veripunane.

Astroloog ja psühholoogiline nõustaja Donna Paige väidab väljaandes Women’s Health, et kuu seisund mõjutab astroloogiat ja meie tundeid. Nimelt on Veevalaja päike ja Lõvi kuu Neptuuni sõlmes ja see loob väga tugeva Neptuuni energia. Teisisõnu pole vahet, mis tähtkujust sa oled - Page’i sõnul tuleb sul kuulata oma südame häält.

«See on aeg, mil sõnumid teispoolsusest on kergemini kuulda,» ütleb ta. «See kuuvarjutus avab sinu loomingulise külje.»

Astroloog Page soovitab täna mediteerida ja keskenduda käesolevale hetkele, et oma tähelepanu fokusseerida. Pane tähele, et võid praegusel perioodil olla tavapärasest emotsionaalsem. «Superkuu võib esile tuua tundeid, mis aitavad ravida varem mutta tambitud südant, ärakasutamist või olukordi, kus oled tundnud, et sind on petetud.»

Liiga pikalt ei maksa astroloogi sõnul ka minevikule mõtlema jääda, sest praegu on hea aeg inimestele vanade vigade eest andeks anda ja eluga edasi minna.

Tänu kuu seisule on hea võimalus sisevaatluseks, sest saad paremini aru, mida sa nii emotsionaalselt kui füüsiliselt vajad. Nii saad öelda, kuidas enda eest rohkem hoolt kanda. Võta aega, et rahulikult maha istuda, mõtiskleda ja niisama olla. Tõenäoliselt rändavad su mõtted ise õigesse kohta ja teed rohkem järeldusi, kui võid lootagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles