Mis on sado-maso «järelhooldus», millest filmis «Viiskümmend halli varjundit» ei räägita?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Hiljuti linastus erootilise menuromaani ainetel vändatud triloogia kolmas film «50 vabastatud varjundit», kus on tähtsal kohal sado-maso mängud. Kas sa aga teadsid, et selliste rituaalide juurde kuulub ka n-ö «järelhooldus» ehk inglise keeles aftercare, millest mainitud filmis ei räägita. Mis see endast kujutab?

Nimelt on peale piitsutamis- ja sidumismängude olulisel kohal ka see, mida tehakse pärast seda, kirjutab Hello Giggles. Selleks on üksteise eest hoolitsemine ja hellitamine, mis on eelkõige suunatud just sellele osapoolele, kes piitsutamist on saanud. See kujutab endas nii emotsionaalset kui füüsilist hoolitsust. Kuna endorfiinide tase peale intensiivset sado-maso seksi võib järsult langeda ja sellise seksiga võivad kaasenda ka väiksemad vigastused, siis on selline asi väga olulisel kohal.

Esimene asi on teha partneri olemine äärmiselt turvaliseks ja mugavaks ehk tuua ta tagasi reaalsusesse ning seda ilma järsu ülemineku ja šokita. «Järelhooldus» hõlmab endas ka desinfitseerimist, salvidega või kreemidega kosutamist ja tegevuse juurde käivate instrumentide kokku panemist ja puhastamist. Sinna juurde võib käia ka partnerile mõnusa roa valmistamine või selle tellimine.

Kogu ettevõtmise laiem eesmärk on aga taastumine ning mõnusa ja positiivse tunde tekitamine. Teada on isegi, et mõned rikkamad inimesed palkavad professionaalsed n-ö hooldjad, kes pärast sado-maso seksi inimeste eest hoolitsevad.

Seega, kui sul on plaanis sedasorti seksiga katsetada, siis tea, et oluline on ka «järelhooldus»!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles