Sodiaagi saladused: mis värvi peaks olema sinu magamistuba?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Magamistuba on väga eriline koht, kus veedetakse päris palju aega. Enamasti küll magades, kuid uinudes ja ärgates ei saa ümbruse mõju meeleolule alahinnata. Vaata galeriist, milline värv võiks kõige paremini just sinu seintele sobida!

Veevalaja: kahvatusinine. Tunned seost nii taeva kui ka merega. Sinu rahutu hing puhkab kõige paremini välja õrnsinises ruumis.

Kalad: sinine. Ookeanivärvi sinine on sinu jaoks ideaalne. Sinises toas saad mõnuga lõõgastuda ja unistada.

Jäär: lumivalge. Kuigi oled hingelt võitleja, kehastab sinu sodiaagimärk ka uuestisündi ja puhtust. Vajad sisemise rahutuse taltsutamiseks puhast lehte, mille annab lumivalge sisekujundus.

Sõnn: metsaroheline. Oled maamärk ja tunned end kõige mugavamalt siis, kui saad loodusega ühenduses olla. Seetõttu sobivad sulle hästi rohelised toonid.

Kaksikud: tulikakollane. Helekollane sobib sinu rõõmsameelse ja positiivse eluvaatega ning surub maha tusast ja torisevat sisemist kaksikut, kes väsinuna pead tõstab.

Vähk: soe hall. Oled talveune spetsialist ja sinu heaolu on magamistoa rahuga otseselt seotud. Vali kahvatuhall sisekujundus, mis matkib su peegeldavat iseloomu ja aitab sul end mõnusalt välja puhata.

Lõvi: lilla. Oled loomult staar ja seetõttu sobib sulle julge magamistoa värv. Lilla on mitteametlikult kuninglik värv, mis sobib kuningannale.

Neitsi: meresinine. Praktilise esteetikuna eelistad värvitooni, mis peab stiili poolest ajale vastu. Sinu hingesugulane on meresinine, mis on viks ja viisakas, kuid alati stiilne.

Kaalud: roosa. Vajad soojust ja tasakaalu, mistõttu tunned end kõige paremini värvide keskel, mis seda sümboliseerivad. Otsi pehmet ja värsket roosat, mis võrgutab, aga jääb ka neutraalseks.

Skorpion: must. Oled intensiivne, kirglik ja tahad vahel peitu pugeda. Seetõttu näed oma magamistuba kui koobast, kus rahus akusid laadida. Seetõttu sobivad sulle sünged toonid.

Ambur: oranž. Sinu mugavustsoon on seal, kus algab seiklus. Igavaid värve sa nagunii ei talu, mistõttu võid end paremini tunda oranžis või isegi punases magamistoas.

Kaljukits: kreemjas valge. Näed elus palju vaeva ja pingutad end rampväsinuks. Seetõttu on magamistuba sulle püha puhkamise koht. Sinu konservatiivse meelelaadiga sobivad hästi pastelsed ja kreemjad heledad toonid.

Allikas: Pure Wow

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles