Täna on valentinipäev – viis ideed, mida sellel erilisel päeval partneriga koos teha

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Sõbra- ehk valentinipäev kogub kuulsust ja populaarsust kogu maailmas. Oled sa paadunud romantik või hoopis vastupidi, siis igal juhul oleks tore see päev vähe erilisemalt veeta. 

  1. Minge restorani või kohvikusse. Seda oleks küll hea ette planeerida, sest sõbrapäeval võivad paljud kohad juba broneeritud olla. Te ei pea minema kallisse restorani, vaid lihtsalt kuhugi, kus saate üksteise seltskonda nautida.
  2. Looge kodus romantiline meeleolu. Koristage, süüdake küünlad ja lõhnastage tuba. Tehke kõik selleks, et see päev oleks eriline ja teistmoodi.
  3. Tehke koos süüa. Koos kokkamine võib olla väge tore ja peale selle on see kõvasti odavam. Proovige näiteks mõnda uut retsepti või valmistage midagi erilist.
  4. Kinkige asjade asemel üksteisele aega. Nagu kõik eelnevad punktid ka soovitavad, on igasuguste südamete ja muu pahna kinkimine mõttetu. Kõige kallim ja väärtuslikum kink on ikkagi aeg ja seda just koos veedetud aeg.
  5. Minge jalutama. Vahet ei ole, et väljas on külm veebruar – pange paksult riidesse ja minge käsikäes näiteks mere äärde jalutama. See on romantiline ja annab võimaluse üksteisega rääkida ja aega veeta.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles