Pildid tõestavad: hea fotokunst teeb 8-eurosest pruutkleidist disainerkleidi

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui pulmafotograaf Keow Wee Loong kuulis pulmamessil üht kolleegi rääkimas, et odavast pruutkleidist ilusat pilti ei saa, tuli tal mõte pakkuda teenust neile, kel on pulmadeks väga väike eelarve.

Paljudele pruutidele on kleit üks kõige olulisemaid asju pulmapeo juures ja selle eest ollakse valmis tuhandeid eurosid välja käima. Aga kui seda raha pole kusagilt võtta? Tegelikult saab kauni kleidi ka palju odavamalt. Vahel võib aga kvaliteet siiski fotodelt näha jääda, edastab The Sun.

Kolleegi kommentaarist inspireerituna läks tuntud pulmafotograaf Keow Wee Loong oma naisega Kuala Lumpuri kaubamajja ja nad ostsid kokku 16 euro eest kaks kõige odavamat pruutkleiti, mis nad suutsid leida.

Pärast seda sõitsid nad päikeseloojangu ajaks Cameron Highlandsi mägipiirkonda, et head valgust fotode tegemiseks ära kasutada. Kõigest mõne minutiga valmisid imekaunid kleidid Keow naisest odavates kleitides, mis pildil näevad välja, nagu need oleks kallihinnalised disainerkleidid. Vaata tulemust galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles