Just seda seksipoosi peavad inimesed kõige ebameeldivamaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Tuleb välja, et isegi pornostaaridel on üks poos, mida nad pigem eelistavad võimalusel mitte harrastada ning selgub, et sama meelt on ka enamik inimesi.

Värske uuringu järgi selgub, et koguni 87% paaridest peab oma suhet seksuaalselt avatuks või isegi väga avatuks, kuid sellegi poolest leidub ka seksipraktikaid, millest nii vaimustatud ei olda, vahendab Prevention.

Uuring, mis viidi läbi 1000 mehe ja naisega USA-s selgus, et inimesed on üldjuhul valmis uusi seksipoose ja- tehnikaid proovima. Sellegi poolest 35% Ameerika meestest ja 41% naistest väitis, et neis tekitavad ärevust ja ebamugavust seksilelud ja kinky seks üldisemalt.

Samuti tuli välja, et kõige ebapopulaarsemaks seksipoosiks on n-ö püstijalu 69. 42% naistest ja 56% meestest hindas just seda seksipoosi kõige ebameeldivamaks. Põhjuseks toodi peamiselt see, et tegu on lihtsalt füüsiliselt ebamugava poosiga. Teisele kohale jäi n-ö järelkäru ehk inglise keeles wheelbarrow poos ja kolmandaks anaalseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles