Kaheksa seksimüüti, mis ekspertide sõnul ei vasta tõele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kondoomid
Kondoomid Foto: SCANPIX

Kuna seksi kohta ringleb väga palju infot, siis suure tõenäosusega ei vasta nii mõnigi fakt tõele. Kontrolli oma teadmisi!

  1. Kui sa oled erutunud, siis libestit ei ole vaja. Naistel võib vahel juhtuda nii, et tupe niiskuse tase ei olene otseselt erutusest, vaid hoopis millestki muust, seega tasub igaks juhuks libestit julgesti kasutada, vahendab Elite Daily. Libesti kaasamine tule kunagi kahjuks.
  2. Oraalseksiga ei ole võimalik sugulisel teel levivaid haigusi saada. See ei vasta kindlasti tõele, sest oraalseksi kaudu levib nii tripper, klamüüdia kui ka HIV.
  3. G-punkti ei ole olemas. Kuigi ikka veel vaieldakse selle üle, kus täpselt g-punkt asub ja kuidas ta toimib, siis fakt on see, et igal naisel on see olemas.
  4. Mida rohkem orgasme, seda parem seks. Pole teaduslikku tõestus selle kohta, et rohke orgasmide saamine tagab tingimata parema seksuaalse rahulduse. Nii mõnigi naine leiab, et vähem on rohkem.
  5. Tihe seksimine venitab vagiina välja. Kui juba laste sünnitamine ei venita vagiinat välja, siis ei tee seda ka seksimine. Vagiina on väga elastne organ ja ongi loodud venimiseks.
  6. Hea seks kestab kaua. Kuigi tantristlik seksi õpetus ütleb, et hea seks peab kestma kaua, siis tegelikult see nii ei ole. Pigem on olulisem eelmäng ja selle pikkus.
  7. Päevade ajal ei saa rasedaks jääda. Näiteks naistel, kellel on lühem menstruaaltsükkel ovuleerivad ka varem. See aga tähendab, et sperma, mis võib vagiinas püsida kuni viis päeva, võib kattuda ovuleerimise ajaga.
  8. Katkestatud suguühe ennetab rasestumist. See võib tunduda hea võimalus rasedust ennetada, kuid tegelikkuses on sellise meetodi efektiivsus ainult 78%.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles