Personaaltreener annab nõu: need toidud hoiavad kõige kauem kõhu täis

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Isegi, kui käia viis korda nädalas trennis, on vaja kaalu hoidmiseks süüa tervislikult ja mõõdukalt. Millised toidud on aga nii tervislikud kui ka kõhtu täitvad?

Personaaltreener Sam Woodi sõnul hoiab kõige paremini kõhu täis kombinatsioon proteiinist, juurviljadest ja headest rasvadest, kirjutab Daily Mail. Tervislikest rasvadest soovitab ta süüa eelkõige avokaadot. Head rasvad aitavad ka organismil toota hormoone, mis tekitavad meis rahulolu. Rasvad on ka head ajule ja hoiavad kõhu täis.

Samuti soovitab Wood süüa tšiiaseemneid, mis on kiudainete- ja proteiinirikkad ja toimivad kui antioksüdandid ning sobivad ideaalselt hommikupudrule või jogurtile. Head toiduained, mis hoiavad kõhu täis on veel mandlid, Kreeka jogurt ja täisteratooted. Mune soovitab Wood süüa nii hommikusöögiks kui ka lõunaks ning kõige tervislikum ja kõhtu täitvam õhtusöök on tema sõnul lõhe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles