Video: vaprad ema ja tütar võtavad röövli rajalt maha

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ashley Lee ja Tina Ring töötasid parasjagu oma poes, kui arvatav röövel relva välja tõmbas ja raha nõudis. Vaprad naised aga hakkasid mehele vastu.

Tütar helistas kohe politseisse, samal ajal kui ema röövlit tulistas ning pidi ka ise kurjategija suunas lasu tegema. «Ma lihtsalt vajutasin päästikule,» meenutab ema.

Dramaatilised sündmused leidsid aset Tulsas, Oklahomas. Uksest astus sisse pumppüssiga maskis mees, olukorrale reageeris kohe 30-aastane Ashley Lee, kes käed üles tõstis ja kassast eemale astus. Röövel hakkas raha kotti kühveldama ning püüdis seejärel lahkuda, kuid Ashley on kaugjuhtimispuldi abil välisukse sulgenud.

Ashley haaras leti alt revolvri, andis selle oma emale Tinale, kes tulistas kõhklematult tagasi tulnud röövli suunas. Ashley haaras teise püstoli ning õigeaegselt – röövel tuli veel kord tagasi ning ründas ema Tinat füüsiliselt. Ashley tulistas ning röövel suunas püstoli talle. Imekombel oli relv laskemoonast tühjaks saanud ja naistel õnnestus põgeneda.

«Nad on fenomenaalsed,» kiitis naisi politseinik. Vaata pingelist videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles