Kuus asja, mida mehed tahaks, et naised rohkem teeks

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
My hitts'i üritus....
My hitts'i üritus.... Foto: My Hitts

Igapäeva elu võib olla stressirohke ja hektiline ning võib juhtuda, et unustame teha ja tunda asju, mis on tõeliselt olulised. Uurimegi, mida peavad just mehed oluliseks mitte ära unustada.

  1. Vahest lihtsalt lollitada. Seda enam, et argipäev võib olla rutiine ja üksluine on tore kui vahest saab püksirihma lõdvaks lasta, teha nalja või niisama hullata, kirjutab The List.
  2. Ole naturaalne. Isegi mehed saavad aru, et iga hommik ennast meikida ja ilusaks sättida võib olla väsitav. Pealegi enamus mehi armastab oma naisi sellistena nagu nad on
  3. Lase asjadel minna. Viha või solvumine on küll aeg-ajalt inimestele omased ja ka loomulikud emotsioonid, kuid elu on liiga lühike, et raisata oma aega sellistele ebavajalikele ja negatiivsetele tunnetele.
  4. Tee esimese sammu. Meestele tegelikult meedib, kui naine näitab initsiatiivi ja teeb esimese lähenemiskatse. See näitab, et naine on enesekindel ja seksikas.
  5. Ülista oma seksuaalsust. Seksuaalselt vaba ja mänguline naine, kes teab oma väärtust ning osakb ja tahab tunda naudingut, on meeste silmis igati tervitatav.
  6. Ära istu kogu aeg telefonis. Niigi kiire elutempo juures kipume selle vähesegi aja veetma sotsiaalmeedias ja unustame üksteisega lihtsalt rääkida. Erinevalt levinud arvamusest armastavad ka mehed niisama lobiseda.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles