Seitse asja, mida võiks abielu kohta teada

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Abielus võib ette tulla nii paremaid kui ka halvemaid päevi. On ka mõned elutõed, mida tasub enne altari ette minemist läbi mõelda.

  1. Abielu ei ole tingimusteta armastus. Paraku võib abielus ette tulla nii viha, kibestumist, valu, reetmist jne. Kedagi ei ole võimalik armastada 24 tundi päevas, kirjutab Time.
  2. Abielu toimib inertsist. Vahest on perioode, kui abielu ei baseeru armastusel ja abielus ollakse mitte tunnete, vaid abielu enda pärast.
  3. Abielu ei peegelda sinu olemust ega ei muuda sind. Abielu ei täida millegi puuduvat osa ega muuda sind kui inimest.
  4. Abielust ei pruugi piisata. Abielu ei tohiks võtta kui edumärki elus. See ei tähenda, et su elu on nüüd muretu ja sa enam ei kahtle milleski. Ükski abielu ei ole immuune probleemidele.
  5. Abielu võib ka olla halb valik. Kui abielus tuleb ette reetmist, haiget tegemist ja viha, siis see ei ole hea kummalegi poolele. Toimiv ja hea abielu aga peab vastu ka halbadele aegadele.
  6. Abielul ei ole standardit. Kuskil pole kirjas, milline on hea ja toimiv abielu ning mida selleks vaja on. Seda peab igaüks ise avastama.
  7. Abielu on suurem kui sina ja suurem kui te mõlemad. See võib kõlada müütiliselt, kuid abielu tõesti on midagi püha ja olulist, mida tasub hoida ja respekteerida.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles