Armastatud lauljanna Lenna proovib kätt moedisainerina: minge metsa!

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Armastatud lauljanna Lenna Kuurmaa ja Tallinn Dolls avaldasid uue ühiskollektsiooni «MINE METSA», kus sügava, ent sooja sinise ja rikka rohelise sümbioos on just see, kus kohtuvad sammal ja muld, taevas ja maa, hommiku päike ja veel õrnalt maapinnalt aurav kaste.

«Saan loodusest alati väga palju inspiratsiooni, ka muusikat luues, ning mets on koht, kus tunnen võimsust ja vabadust. Nii tuligi idee teha metsateemaline kollektsioon,» räägib Lenna kollektsiooni sündimisest ja värvivalikust.

Talve- ja kevadpiiril olev kollektsioon innustab märkama looduse ilu enda ümber ja, mis veel olulisem, seda ka hindama. Kollektsioon sobib kandmiseks nii talvel kui ka jaanipäeval lõkke ääres ja perega looduses.

«Kollektsiooni sõnum «MINE METSA», saadab kõik inimesed loodusesse kõige paremas mõttes – kas siis pingeid maandama või uut energiat ammutama. Meil kõigil on vaja teha mõnikord restart ning puhas loodus paneb uued mõtted tärkama,» ütleb Tallinn Dolls eestvedaja Mari Martin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles