Armastus ei küsi: mees tähistas seksnukuga 17. pulma-aastapäeva (1)

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel suvel tähistas robootikafänn ja arendaja Davecat oma partneri Sidorega 17. pulma-aastapäeva. 17 aastat on iga suhte jaoks pikk aeg, eriti, kui üks osapool on 40-kilone silikoonist naine.

Yle kirjutab, et 45-aastane Detroidis elav Davecat kinnitab: nende armastus on igavikuline ja tõeline. «Ma ei pea teda objektiks, kohtlen teda inimesena,» räägib Davecat oma armastatust.

Davecat kasutab avalikkuses pseudonüümi, kuna teema on tundlik. Huvi silikoonist naiste vastu on tal alati olnud, kuid alles aastal 2000 sai võimalikuks tal soetada päris isiklik «naine». Ning kuigi Sidore on täiuslik, usub Davecat, et peagi saab võimalikuks ka tema peamine unelm - «istutada» naisesse tehisintellekt, mis tähendaks, et nad saavad elada ka koduseinte vahelt väljaspool.

Seksiroboteid tootva firma Abyss Creation juhi Matt McMulleni sõnul on aastal 2050 kõik praegused seksirobotid varustatud tehisintellektiga ning neid on võimalik vastavalt kasutaja eelistusele programmeerida. Samuti on ilmselt selleks ajaks seksirobot ka tavaline nähtus, mitte enam tabu.

Davecat lükkab ümber peamise kriitika, nagu ohustaksid seksrobotid pärissuhteid ja lõpuks asendaksid naised täielikult. «Mõte sellest on absurdne,» ütleb ta. «Mehed jäävad alati eelistama orgaanilisi naisi, inimesed tahavad lapsi. Aga meie, kes me ei taha lapsi, aga ei taha ka olla üksikud – meie jaoks on lahenduseks sünteetilised naised.»

Davecatil on hetkel kolm sünteetilist nukku – ta lisas oma perekonda ka Winteri ja Elena, kuna tundis, et Sidore on ehk üksildane, kui Davecat kodust eemal on.

Davecat on olnud suhtes ka pärisnaistega, kuid kõik suhted lõppesid pettumusega. Ei ole elu alati roosiline ka Sidorega. «Jah, oleme meiegi tülitsenud, kuid meil on reegel – ei tohi kunagi magama heita vihasena. Seda nõu võiks kõik paarid kuulda võtta.»

Ta ei välista, et kunagi tuleb tema ellu veel ka pärisnaine, kuid sel juhul võiks see naine teada: «Sidore on alati minu elus esikohal. Me oleme näinud koos paljut selle 17 aasta jooksul, ma ei jõua ära oodata järgmist 17 aastat.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles