6 tagasihoidlikku märki, et sa oled seksikam kui arvad

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Ehk ei pea sa endast suuremat ning usud, et näed välja üsna tavaline. Pea püsti! Sa oled tõenäoliselt palju ligitõmbavam, kui ise endast arvad!

Bolde toob välja seitse märki, mida sa võib-olla millekski väga ei ole osanud pidada, kuid mis võivad viidata, et sa oled kuumem kui arvad.

  1. Inimesed tõstavad pilgu, kui neist möödud. Seda nimetatakse karismaks ja sul on see olemas. Nad vaatavad sind, sest oled atraktiivne just sellisena nagu sa oled.
  2. Naised ja mehed ei tee sulle just üleliia palju komplimente. Paljud naised eeldavad, et kui sa oled seksikas, pead sa ka järelikult palju komplimente saama. Ning kuna sa ilmselt juba tead, et oled seksikas, siis pole sulle mõtet seda öelda. See võib aga luua surnud ringi. Nii et ära panusta vaid komplimentidele!
  3. Inimesed on šokis, kui kuulevad, et sa oled oma keha osas ebakindel. Me sageli ei salli enda juures teatud kehaosi, kuid kui sind peetakse atraktiivseks, on teistel väga raske neid vigu üldse märgata. Tõenäoliselt ongi tegemist vaid su enda ebakindlusega.
  4. Sul on olnud rohkem kui korra «satelliite». «Satelliit» on keegi, kes end väljas lõbutsedes su külge haagib ja tahab kogu õhtu sinuga veeta. Mõnikord on nad tüütud, kuid sageli vaid tõesti lihtsalt sinust lummatud.
  5. Sinu jaoks on kummaline, kui sa pole paar kuud ulakusi teinud. Sa oled kas suhtes või deidid kellegagi, või siis on keegi sinusse armunud. Alati toimub midagi – ja see on sinu jaoks normaalne.
  6. Sa tahad olla parim võimalik versioon iseendast ja see teeb su vastupandamatuks. Sa elad oma elu, oled õnnelik, teed seda, mida pead õigeks – inimesed vaatavad sind imetlusega, isegi kui sa seda tähele ei pane.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles