Näited igale näotüübile, kuidas saada täiuslikke kulme

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scarlett Johanssonil on südamekujuline nägu.
Scarlett Johanssonil on südamekujuline nägu. Foto: Reuters/ScanPix

Iga inimese kulmud on ainulaadsed nagu sõrmejäljedki. Isegi ühe inimese kaks kulmu on omavahel pigem õed kui kaksikud. See, milliseks oma kulme kujundada, et need välimuse paremaks teeksid, sõltub kõige rohkem näokujust.

  • Südamekujulisele näole sobivad enim ümara kaarega kulmud. Eeskujuks võid mõelda näiteks Ruby Rose’ile või Scarlett Johanssonile.
 

A post shared by Ruby Rose (@rubyrose) on

  • Ümara näo puhul peaks kulmudes olema selge nurk. Modell Chrissy Teigen on hea näide sellest, kuidas ümarat nägu saab kulmude abil pisut üles tõsta.
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

  • Ovaalse näokuju puhul on parim valik pehme kulmukaar nagu Jessica Albal. Ovaalsel nõol ei ole vaja terava nurgaga või dramaatilise välimusega kulme.
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

  • Kandilisem näokuju tahab kumeraid ja pehme kaarega kulme nagu on näiteks Lady Gagal. Nii aitavad kulmud kogu väilimust pisut mahedamaks muuta.
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

  • Piklikku näokuju kaunistavad enim sirged kulmud. Seda teab väga hästi Victoria Beckham, kelle nägu aitavad sirged kulmud näiliselt lühemaks muuta. Kõrge kulmukaar teeks näo veelgi piklikumaks.
  • Teemandikujulisele näole sobivad enim kumerad kulmud. Tänu sellele ei tundu põsed nii laiad. Inspiratsiooni võid saada Tyra Banksi pilte vaadates.
 

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on

  • Ristkülikukujuline nägu tahab sirget kulmukuju, et nurgelist välimust veidi taltsutada.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles