Kuus meest, kes petavad kõige tõenäolisemalt

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Iryna Hramavataya/PantherMedia / Iryna Hramavataya

Paneb sind muretsema mõte sellest, et ühel päeval võib su kallim sind petta? Siin on mõned vihjed, mis aitavad ehk su meelt rahustada...

Whimn vahendab erinevatelt kohtingusaitidelt kokku kogutud infot, mis näitavad, millist tüüpi mehed kõige tõenäolisemalt afääre pakkuvatesse kohtinguportaalidesse kokku tulevad.

Pikad mehed

Tinderis tasub eemale hoida meestest, kes on pikemad kui 182 sentimeetrit, IllicitEncounters on aga märganud, et keskmiselt on nende afääre otsivad mehed pikemad kui 180 cm. See röögatus, mis just eemalt kostis? Need olid lühikesed mehed üle kogu maailma, kes rõõmustavad.

Rocki-armastajad

Paistab, et ka muusikamaitse võib olla indikaatoriks, kas sinu kaaslane võib olla petja. 41 protsenti inimestest, kes pole väga monogaamsed, armastavad ka rockmuusikat. Vastupidiselt aga on kõige lojaalsemad inimesed räppmuusikaarmastajad.

IT-tüübid

Ashely Madisoni andmete kohaselt on just IT-vallas töötavad mehed kõige tõenäolisemad petjad.

29, 39

Ühes uuringus leiti, et kui mees on jõudnud vanusesse, mis lõppeb üheksaga, on ta suurema tõenäosusega truudusetu.

Prantslased

Sarmikad ja elujaatavad - 75 protsenti prantslastest on tunnistanud, et neil on olnud afäär.

Twitteri-kasutajad

Ühest uuringust tuli aga välja, et on olemas seos selle vahel, kui palju aega veedab mees Twitteris ja kui suure tõenäosusega ta petab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles