Kahepeale 143 kilo kaotanud paar räägib ausalt, kuidas seks on nende jaoks muutunud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Through thick and thin. Together my wife and I have lost 315 lbs. from r/pics

Üks mees postitas Redditi keskkonda foto enda ja oma naise suurest kaalulangusest, mille peale talt küsiti, kuidas muutus on nende seksuaalelu mõjutanud. Üllatuseks mees vastaski!

Fotol on näha paari mitu aastat tagasi mesinädalatel ja nüüd, kui nad on kahepeale kokku kaotanud 143 kilo. Muutus on nii suur, et see tekitab mõistagi igasugu küsimusi. Kui üks kasutaja uuris, kas nende seksuaalelu on sellest ka paremaks läinud, vastas mees ausalt, et nii see tõesti on.

«Seks oli varem kohutav,» kirjutas ta. «Me üritasime. Nüüdsega erineb see nagu öö ja päev. Me justkui õpiks teineteise kehasid uuesti tundma (Ma ei ole kunagi varem tervislikus kaalus olnud).»

Selle peale hakkasid teisedki kaalulangetajad oma kogemusi jagama. «Meie kaotasime naisega hiljuti kahepeale kokku 40 kilo,» kirjutas üks. «See kindlasti muudab asju. On palju rohkem energiat, mida kulutada, ja pikem aeg ei võta nii võhmale.»

Teine lisas: «Ma võin oma kogemuse pealt 100 protsenti seda sama kinnitada, sest kui ma olin 27 kilo raskem, ei olnud mul üldse seksiisu ja mul ei olnud energiat. Kui hakkasin oma toidulauda jälgima ja portsjoneid piirama, siis tõusis libiido lakke.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles