Kuidas suhtesse sära tagasi tuua?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov/PantherMedia / Andriy Popov

Pikaajalises suhtes võib olla keeruline sädet säilitada. Kuidas leida üles see kunagine kirg?

Suudelge rohkem ja kauem

Suhtetreener Nikki Leigh teab, et vana sära leidmiseks tuleb minna tagasi algusesse. Suudlemine on miski, mis aitab teil taasleida üksteist ja tõmmet. Siinkohal ei mõelda musi põsele, vaid sellist suudlemist, mis teid suhte alguses kikivarvul hoidis.

Puudutage rohkem

Leigh sõnul ei pea puudutamine olema intiimne. Võtke rohkem käest kinni, hoidke ümbert kinni. Pisikesed puudutused annavad kokku hea emotsiooni. Mängi kaaslase juustega, mudi õlgu. Kõik see füüsiline lähedus annab suhtele läheduse.

Minge kohtingule

Päris kohtingule. Pange kohting kalendrisse, sättige end valmis ning minge veetke kvaliteetaega. See on aeg teile kahele ja teie suhtele. Peaksite leidma aega kohtinguteks ka siis, kui olete koos olnud 20 või 30 aastat.

Pööra tähelepanu emotsionaalsele intiimsusele

Suurem eesmärk võib olla füüsiline intiimsus, kuid selle jaoks peab toimima ka emotsionaalne pool. Ilmselt ei märkagi paljud, et emotsionaalne intiimsus on suhtest ammu kadunud. Võib kindel olla, et kui see on taastatud, muutub suhe paremaks ka magamistoas.

Flirt

Seksikad sõnumid tööpäeva kestel tagavad oodatud õhtu koju jõudes. Näidake, et tahate üksteist. Äratage flirt taas elule.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles