Emmeblogija astub kohtu ette, kuna süstis lapsele uriini

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Martina Kovacova/PantherMedia / Martina Kovacova/Scanpix

Endist väga populaarst emmeblogijat süüdistatakse selles, et ta süstis väidetavalt oma lapsele veeni uriini, mis põhjustas põletikku. Naine on endine ämmaemand ja tema blogi jälgisid tuhanded inimesed üle kogu maailma.

44-aastane naine blogis sellest, et tema laps on haigeks jäänud. Talle esitati süüdistus pärast seda, kui arstid märkasid, et 2015. aastal neerupuudulikkusega haiglasse võetud üheksa-aastase lapse veenitilgas kasvavad pärmiseened.

Politsei leidis hiljem ema käekotist süstlaid, lahtisteid ja uriiniproove. Süüdistuse kohaselt süstis naine oma last regulaarselt uriiniga ning samuti andis talle ülemäära palju lahtisteid, mis põhjustas probleeme nahaga. Süüdistuse kohaselt põhjustas naine kehalist kahju ja kasutas eluohtlikke mürke.

Anonüümne naine astub kohtu ette New South Walesis, Austraalias täna, kirjutab news.com.au. Tema blogi oli väga populaarne, kuigi sisaldas palju postitusi selle kohta, kui haige ta laps on. See aga tekitas lugejates kaastunnet, ka oli laps seotud ema tõttu mitme heategevusega. Blogi on praeguseks võrgust maha võetud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles