Pildid tõestavad, kui palju saab reaalselt kahe nädalaga kõhulihaseid muuta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paljud inimesed ei taha kuulda tõtt, et kõhulihaste nähtavale toomiseks ei piisa vaid kõhulihaste harjutustest. 25-aastane Iulia Danilova võttis ette väikese väljakutse, et näha, mida saab kahe nädalaga ära teha, kui asjale läheneda teaduspõhiselt.

Olgem ausad – Iulia oli juba enne väga heas vormis. Mingit suuremat eesmärki naisel ei olegi ning trenni teeb ta puhtalt enda jaoks, kirjutab RedBook.

Enne kõhulihaste eksperimenti tõstis Iulia raskusi 45-60 minutit kuus korda nädalas, töötades läbi erinevad lihasgrupid. Kuigi ta midagi aeroobset varem ei teinudki, jälgis ta väga põhjalikult oma söömist. Süsivesikutest sõi ta riisi, pastat ja kartuleid, valkudest punast liha, kana, mune ja valgukokteile ning rasvu sai avokaadost, hummusest ja oliiviõlist. Selleks, et saada rohkem lihasmassi, sõi ta 15 protsenti keha vajadustest rohkem.

Kahe nädala jooksul, mis jäid kahe pildi tegemise vahele, tegi Iulia neli kardiotreeningut nädalas lisaks oma tavatrennidele. Selleks läks ta kas matkama või tegi umbes 40 minutit aeroobset treeningut mõnel jõusaalimasinal.

Kaloridefitsiidi tekitamiseks sõi ta 10 protsenti kehavajadustest vähem ning tõstis menüüs valkude osakaalu ja vähendas süsivesikute söömist. Üldises plaanis sõi ta aga edasi samasid toitusid, mida sõi ka varem.

Iulia rõhutab, et kindlasti ei ole ta ennast näljutanud ja karmist dieedist ei oleks ka mingit kasu - see rööviks energiat ja tekitaks söömasööste. Sama programmi kavatseb ta veel mõnda aega jätkata, et näha, kuidas keha edasi muutub.

Iulia töö vili näitab, et suured muutused ei toimu üleöö – selleks on vaja kannatlikkust ja palju pingutamist.

Lugu ilmus esmakordselt 09.04.2018

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles