Galerii: maailma vanim pesumodell ei pelga ka 83-aastaselt riideid seljast võtta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Endine Playboy jänku Dorrie Jacobson on nüüd 83-aastane vanaema. Kõrgest vanusest hoolimata jätkab ta modellitööd ja pakub silmailu üle 26 000 Instagrami fännile.

Dorrie usub, et vanus ei ole number, see on suhtumine. Hiljuti poseeris ta uuesti samas kostüümis, mida kandis 1960ndatel Playboy jänkuna, et olla teistele naistele eeskujuks ja näidata, et kaheksakümnendates eluaastates naine võib ikka olla seksikas.

«Mulle meeldib ilus pesu,» ütles ta BBC Newsile antud intervjuus. «Ilmselgelt meeldib see minu mehele, aga tegelikult teen ma seda enda heaks, sest tänu sellele tunnen end enesekindlalt ja see annab mu elule vürtsi.»

Dorriel on Intsagrami konto Senior Style Bible, kus ta töötab vanusega seotud eelarvamuste ja diskrimineerimise vastu.

At 83, I think I’m probably the oldest @playboy Bunny left standing. When I launched the Chicago club with Hef back in 1960, I knew I was witnessing something very special, but I never expected it to kick start the sexual revolution. Now 58 years later, I’m putting my “bunny ears” back on and kick starting another revolution. One that redefines aging. It’s time for old broads to show the world that women’s sexuality doesn’t have an expiration date....that older women can assert their sexuality and bare their bodies proudly. Aging is an attitude. Don’t let anyone make you feel anything less than beautiful, ladies. #bodypositivity #ageless #beauty #sexy #oldbroad #oldlady #playboybunny #playboy #style #commonwealthlv #seniorstylebible #83andglam

A post shared by Senior Style Bible (@seniorstylebible) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles