Nipinurk: kuidas saada teeplekk välja mistahes pinnalt?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mykola Lunov / PantherMedia / Mykola Lunov

Sõltuvalt teest võib see mõnus jook jätta endast tugevad jäljed nii tassi kui muudele pindadele. Õnneks on nende plekkide jaoks lihtne lahendus.
 

Koristuseksperdid Good Housekeeping instituudist jagavad nippe, kuidas saada lahti teeplekkidest. Hädast aitab välja odav imetegija sooda.

Kui tee on jätnud tugevad jäljed nõudele, pane paar teelusikat soodat ning lisa see mõne tilga veega, muutes selle pastaks. Hõõru tekkinud pasta köögirätikuga plekkidele, kirjutab DailyMail. Sooda aitab ka köögipindade puhul.

Kui tee on juhtumisi läinud vaibale või riietele, tuleks vältida hõõrmist rätikuga ning selle asemel tupsutada kiirelt liigne tee materjalist välja. Seejärel kasutada vaibapuhastusvahendit ning riiete puhul riiete jaoks mõeldud puhastusvahendit. Lase sel mõned minutid mõjuda ning seejärel puhasta veega. Hoidu soola kasutamisest plekkidel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles