Ülinoorusliku vanaema üllatav ilusaladus

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Gina Stewart on nelja lapse üksikema ja ühe lapse vanaema, kuigi näeb välja oma vanusest poole noorem. Mis on selle 47-aastase modelli ilusaladus?

Gina avaldas, et tema märkamatu vananemise põhjus on tõenäoliselt selles, et ta hoiab plastikust kauge kaarega eemale. Nimelt ei joo ta kunagi plastikpudelitest ega söö toitu plastkarpidest. «See, et ma olen seest ja väljast nii naturaalne, ongi mind noorena hoidnud,» vahendab Story Trender naise sõnu.

Ginal on neli last: James (27), Casey (25), Cody (22) ja Summer (4), lisaks on ta vanaema Jamesi kümnekuusele tütrele.

«Ma hoian plastikust nii kaugele kui võimalik,» ütles Gina. «Plastik sisaldab kõiksuguseid kemikaale. Ma ei kasuta isegi plastikkilet oma toidu mässimiseks. See pole sulle hea. Plast mõjutab meie hormoone, mis võib viia viljatuseni, vähini, hormonaalse tasakaalutuse ja kõiksugu asjadeni. On talupojatarkus, et plast ei kuulu meie kehadesse. Muidugi pole võimalik kõiki kemikaale vältida, kuid hea on neid eemaldada oma elust palju võimalik. On lihtne enda eest looduslikult hoolt kanda, toituda taimepõhistest toodetest ja toitudest, mis on ka odavad. Samuti pole ma elus kordagi kohvi joonud. Mu ema ütles alati, et see on sulle kahjulik ja see on vist ainus tema nõuanne, mida ma olen kuulanud. Samuti hoian ma eemale alkoholist ja ei suitseta.»

Ka joob naine päevas vähemalt kaks-kolm liitrit aluselist vett, kuid väldib kraanivett. Ta toitub vaid orgaanilisest toidust, sööb palju mune ja avokaadosid, kuid väldib punast liha, suhkrut, saia, pastat ja kartuleid. Ta käib jõusaalis neli korda nädalas, kuid teeb vaid 10-20 minutit kerget kardiot ja jõuharjutusi, et vormis püsida. «Ma arvan, et kurvid on seksikad,» lisab ta. «Kui naine on liiga musklis või kõhn, kaotab ta oma pehmuse ja nii ta ka vananeb väga kiiresti.»

Ta kasutab vaid looduslikke iluvahendeid, kuigi lasi aastal 2007 paigaldada kunstrinnad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles